#nanostixserdang
Advertisement
TQ beli #nanostix dengan sy... #nanopods 
#nanostixserdang 
#nanostixcheras  Click Bio for Wasap
nanostix seri kembangan - @nanostix_cheras_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_cheras_serdang
0

TQ beli #nanostix dengan sy... #nanopods #nanostixserdang #nanostixcheras Click Bio for Wasap

ada yang berminat?.. boleh terus PM laju2... tanya tak kene marah.. 

#nanostix
#nanostixserdang
#nanostixcheras
#nanostixmalaysia

012-6641714
012-6651714
019-6691714
@pareez_ajeemaeen Instagram Profile - AutGram.Com
pareez_ajeemaeen
7

ada yang berminat?.. boleh terus PM laju2... tanya tak kene marah.. #nanostix #nanostixserdang #nanostixcheras #nanostixmalaysia 012-6641714 012-6651714 019-6691714

Comments

@safarinzakaria Bape duit ni bang😁

@pareez_ajeemaeen @safarinzakaria rm 148 je bossku.

Mix Pods Regular/Light 
RM40 3pods

#nanopods 
#nanostix 
#nanostixserdang 
#nanostixcheras Click bio for Wasap
nanostix seri kembangan - @nanostix_cheras_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_cheras_serdang
0

Mix Pods Regular/Light RM40 3pods #nanopods #nanostix #nanostixserdang #nanostixcheras Click bio for Wasap

Advertisement
Hadiah dari isteri untuk suami...semoga Istiqomah ye BOSS... #nanostix 
#nanopods 
#nanostixserdang 
#nanostixcheras
nanostix seri kembangan - @nanostix_cheras_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_cheras_serdang
0

Hadiah dari isteri untuk suami...semoga Istiqomah ye BOSS... #nanostix #nanopods #nanostixserdang #nanostixcheras

Advertisement
Mereka sudah....anda bila lagi.... Jom bertukar ke #nanostix ... TQ BOSSKU  #nanostixcheras 
#nanostixserdang
#nanopods 
Click Bio to Wasap
nanostix seri kembangan - @nanostix_cheras_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_cheras_serdang
0

Mereka sudah....anda bila lagi.... Jom bertukar ke #nanostix ... TQ BOSSKU #nanostixcheras #nanostixserdang #nanopods Click Bio to Wasap

Yang suka Creamy boleh cuba #nanopods Coffee n Hazelnut

RM40 3pods/box

#nanostix 
#nanostixserdang 
#nanostixcheras 
#nanostixserikembangan 
Click Bio to wasap
nanostix seri kembangan - @nanostix_cheras_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_cheras_serdang
0

Yang suka Creamy boleh cuba #nanopods Coffee n Hazelnut RM40 3pods/box #nanostix #nanostixserdang #nanostixcheras #nanostixserikembangan Click Bio to wasap

COD Starter Pack malam ni... Tq BOSSKU  

#nanostixserdang 
#nanostixcheras 
#nanostixserikembangan 
Click Bio to Wasap
nanostix seri kembangan - @nanostix_cheras_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_cheras_serdang
0

COD Starter Pack malam ni... Tq BOSSKU #nanostixserdang #nanostixcheras #nanostixserikembangan Click Bio to Wasap

#Repost @nanostix_cheras_serdang (@get_repost)
・・・
Starter Pack Black Blue Rainbow
RM148

#nanostix 
#nanostixserdang 
#nanostixcheras 
#nanostixserikembangan  0126651714 / 0126641714
@rafeahembong Instagram Profile - AutGram.Com
rafeahembong
8

#repost @nanostix_cheras_serdang (@get_repost ) ・・・ Starter Pack Black Blue Rainbow RM148 #nanostix #nanostixserdang #nanostixcheras #nanostixserikembangan 0126651714 / 0126641714

Comments

@rafeahembong @zalinaina hahahhahahahha pepsi sy kasi

@nanostixbossbabe Susah nak stop rokok? Meh follow ig kami!

Starter Pack Black Blue Rainbow
RM148

#nanostix 
#nanostixserdang 
#nanostixcheras 
#nanostixserikembangan  0126651714 / 0126641714
nanostix seri kembangan - @nanostix_cheras_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_cheras_serdang
0

Starter Pack Black Blue Rainbow RM148 #nanostix #nanostixserdang #nanostixcheras #nanostixserikembangan 0126651714 / 0126641714

Regular customer..... Senyum sampai telinga boss....  #nanostix 
#nanopods 
#nanostixmalaysia 
#nanostixserdang 
#nanostixcheras 
#nanostixserikembangan  0126651714 / 0126641714
nanostix seri kembangan - @nanostix_cheras_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_cheras_serdang
0

Regular customer..... Senyum sampai telinga boss.... #nanostix #nanopods #nanostixmalaysia #nanostixserdang #nanostixcheras #nanostixserikembangan 0126651714 / 0126641714

Malam ni COD #nanopods Mango n Coffee.... Tq boss...  #nanostix 
#nanostixmalaysia 
#nanostixserdang 
#nanostixcheras 
#nanostixserikembangan 0126651714 / 0126641714
nanostix seri kembangan - @nanostix_cheras_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_cheras_serdang
0

Malam ni COD #nanopods Mango n Coffee.... Tq boss... #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixserdang #nanostixcheras #nanostixserikembangan 0126651714 / 0126641714

COD starter pack #nanostix di Petronas #upm tq boss... #nanostixmalaysia 
#nanostixcheras 
#nanostixserdang 
#nanostixserikembangan 0126651714 / 0126641714
nanostix seri kembangan - @nanostix_cheras_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_cheras_serdang
0

COD starter pack #nanostix di Petronas #upm tq boss... #nanostixmalaysia #nanostixcheras #nanostixserdang #nanostixserikembangan 0126651714 / 0126641714

NanoPods Mix Regular (Mango, Coffee, Grape)
3 pods/box RM40
#nanostix 
#nanopods 
#nanostixmalaysia 
#nanostixserdang 
#nanostixcheras 
#nanostixserikembangan 0126651714
nanostix seri kembangan - @nanostix_cheras_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_cheras_serdang
0

NanoPods Mix Regular (Mango, Coffee, Grape) 3 pods/box RM40 #nanostix #nanopods #nanostixmalaysia #nanostixserdang #nanostixcheras #nanostixserikembangan 0126651714

NanoPods Mix Light (Mango, Coffee, Grape)
3 pods/box RM40
#nanostix 
#nanopods 
#nanostixmalaysia 
#nanostixserdang 
#nanostixcheras 
#nanostixserikembangan 0126651714
nanostix seri kembangan - @nanostix_cheras_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_cheras_serdang
0

NanoPods Mix Light (Mango, Coffee, Grape) 3 pods/box RM40 #nanostix #nanopods #nanostixmalaysia #nanostixserdang #nanostixcheras #nanostixserikembangan 0126651714

Mereka sudah anda bila lagi ... Jom dapatkan segera 
#nanostix 
#nanostixserdang 
#nanostixcheras 
#nanostixserikembangan 
#nanostixmalaysia 0126651714
nanostix seri kembangan - @nanostix_cheras_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_cheras_serdang
0

Mereka sudah anda bila lagi ... Jom dapatkan segera #nanostix #nanostixserdang #nanostixcheras #nanostixserikembangan #nanostixmalaysia 0126651714

Mereka sudah anda bila lagi ... Jom dapatkan segera 
#nanostix 
#nanostixserdang 
#nanostixcheras 
#nanostixserikembangan 
#nanostixmalaysia 0126651714
nanostix seri kembangan - @nanostix_cheras_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_cheras_serdang
0

Mereka sudah anda bila lagi ... Jom dapatkan segera #nanostix #nanostixserdang #nanostixcheras #nanostixserikembangan #nanostixmalaysia 0126651714

Mereka sudah anda bila lagi ... Jom dapatkan segera 
#nanostix 
#nanostixserdang 
#nanostixcheras 
#nanostixserikembangan 
#nanostixmalaysia 0126651714
nanostix seri kembangan - @nanostix_cheras_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_cheras_serdang
0

Mereka sudah anda bila lagi ... Jom dapatkan segera #nanostix #nanostixserdang #nanostixcheras #nanostixserikembangan #nanostixmalaysia 0126651714

Mereka sudah anda bila lagi ... Jom dapatkan segera 
#nanostix 
#nanostixserdang 
#nanostixcheras 
#nanostixserikembangan 
#nanostixmalaysia 0126651714
nanostix seri kembangan - @nanostix_cheras_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_cheras_serdang
0

Mereka sudah anda bila lagi ... Jom dapatkan segera #nanostix #nanostixserdang #nanostixcheras #nanostixserikembangan #nanostixmalaysia 0126651714

thanks bos support saya  sesiapa yang inginkan nanostix atau bercita-cita untuk berhenti merokok boleh la roger saya. click saja link di bio dan terus deal dengan saya. kalau ada yang nak nanopod pon boleh contact saya. yang dekat kita COD. yang jauh kita pos 
#nanostixserdang#nanostixmalaysia#nanopods#serikembangan#serdang#stopsmoking#barangbaik#barangpanas#savemoney#supportmember
nanostixserdang - @nanostix_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_serdang
0

thanks bos support saya sesiapa yang inginkan nanostix atau bercita-cita untuk berhenti merokok boleh la roger saya. click saja link di bio dan terus deal dengan saya. kalau ada yang nak nanopod pon boleh contact saya. yang dekat kita COD. yang jauh

assalamualaikum sahabat.. stock masih ada. tunggu apa lagi. click link yang tertera dia bio.. sticker pon ada jual.. sesiapa yang rasa nak protect body device boleh roger untuk sticker. sticker adalah limited. sapa cepat dia dapat. 
#nanostixserdang#nanostixmalaysia#nanopods#serikembangan#serdang#upm#barangbaik#barangpanas#stopsmoking#lifestyle#savemoney
nanostixserdang - @nanostix_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_serdang
2

assalamualaikum sahabat.. stock masih ada. tunggu apa lagi. click link yang tertera dia bio.. sticker pon ada jual.. sesiapa yang rasa nak protect body device boleh roger untuk sticker. sticker adalah limited. sapa cepat dia dapat. #nanostixserdang #

Comments

@techouzlaptopspecialist @techouzlaptopspecialist sentiasa bersama awak. Thankss sebab follow taw. Kalau kesian kat kawan yang ada masalah laptop, cuba tag dieorg tu 😘

@nanostix_serdang hehe okay.. thanks jugak sebab bersama saya. in shaa Allah sy tolong. tolong saya jugak yang mana kawan nak berhenti merokok tu boleh tag diorang kat sini πŸ˜‰

testimoni dari seorang customer.. barang baik dari nanostix.. confirm boleh berhenti rokok.. tahniah untuk customer yang dah berhenti merokok..  #nanostixserdang#nanopods#nanostixmalaysia#serikembangan#serdang#barangbaik#barangpanas#lifestyle#stopsmoking#savemoney#goodforhealth
nanostixserdang - @nanostix_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_serdang
0

testimoni dari seorang customer.. barang baik dari nanostix.. confirm boleh berhenti rokok.. tahniah untuk customer yang dah berhenti merokok.. #nanostixserdang #nanopods #nanostixmalaysia #serikembangan #serdang #barangbaik #barangpanas #lifestyle #stopsmo

bila lagi nak berhenti rokok kan.. harga rokok pon dah naik.. tukar kepada nanostix lifestyle.. lebih bergaya, lebih sihat dan lebih jimat 

#nanostixserdang#nanostixmalaysia#nanopods#serikembangan#serdang#upm#barangbaik#barangpanas#stopsmoking#savemoney#goodforhealth
nanostixserdang - @nanostix_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_serdang
1

bila lagi nak berhenti rokok kan.. harga rokok pon dah naik.. tukar kepada nanostix lifestyle.. lebih bergaya, lebih sihat dan lebih jimat #nanostixserdang #nanostixmalaysia #nanopods #serikembangan #serdang #upm #barangbaik #barangpanas #stopsmoking #savem

Comments

@nullfixserikembangan Superbss. Jom visit page Nullfix Mobile Seri Kembangan πŸ˜ƒ

jom guys tukar kepada nanostix.. stock masih ada.. hanya click link di bio dan terus deal.. cod area seri kembangan dan yang jauh kita pos +rm10

#nanostixserdang#nanopods#nanostixmalaysia#serikembangan#serdang#upm#barangbaik#barangpanas#stopsmoking#savemoney #goodforhealth
nanostixserdang - @nanostix_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_serdang
1

jom guys tukar kepada nanostix.. stock masih ada.. hanya click link di bio dan terus deal.. cod area seri kembangan dan yang jauh kita pos +rm10 #nanostixserdang #nanopods #nanostixmalaysia #serikembangan #serdang #upm #barangbaik #barangpanas #stopsmoking #

Comments

@nullfixserikembangan Superbss. Jom visit page Nullfix Mobile Seri Kembangan πŸ˜ƒ

stock flavor sudah ada.. sesiapa yang nak order nanopod boleh contact saya  #nanostixserdang#nanopods#nanostixmalaysia#serdang#upm#barangbaik#barangpanas#savemoney#stopsmoking
nanostixserdang - @nanostix_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_serdang
0

stock flavor sudah ada.. sesiapa yang nak order nanopod boleh contact saya #nanostixserdang #nanopods #nanostixmalaysia #serdang #upm #barangbaik #barangpanas #savemoney #stopsmoking

done cod customer seri kembangan.. saya jual ye bos.. ada lagi yang nak beli Nanostix Starter kit boleh roger terus

#nanostixserdang#nanopods#nanostixmalaysia#stopsmoking#serikembangan#serdang#upm#barangbaik#barangpanas#savemoney
nanostixserdang - @nanostix_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_serdang
0

done cod customer seri kembangan.. saya jual ye bos.. ada lagi yang nak beli Nanostix Starter kit boleh roger terus #nanostixserdang #nanopods #nanostixmalaysia #stopsmoking #serikembangan #serdang #upm #barangbaik #barangpanas #savemoney

SEMAKIN RAMAI YANG MENCARI #NANOSTIX NI.. SO KITE RESTOCK LAGI.. BERMINAT?? DM SAYA CEPAT.. DENGAR2 TAHUN DEPAN ROKOK NAIK HARGA LAGI... BOLEH LA BERALIH ARAH KE NANOSTIX..   🀣... IN SYA ALLAH TAK MENYESAL CUBA..
SERDANG, SERI KEMBANGAN, CHERAS
#nanostix 
#nanostixserdang
#nanostixcheras 
#nanostixmalaysia
@pareez_ajeemaeen Instagram Profile - AutGram.Com
pareez_ajeemaeen
4

SEMAKIN RAMAI YANG MENCARI #nanostix NI.. SO KITE RESTOCK LAGI.. BERMINAT?? DM SAYA CEPAT.. DENGAR2 TAHUN DEPAN ROKOK NAIK HARGA LAGI... BOLEH LA BERALIH ARAH KE NANOSTIX.. 🀣... IN SYA ALLAH TAK MENYESAL CUBA.. SERDANG, SERI KEMBANGAN, CHERAS #nano

Comments

@hhpeace01 @pareez_ajeemaeen yg buah2 taknak sejuk yg sedap.. cer rekeman

@pareez_ajeemaeen @hhpeace01 grapeapple, strawberry apple

tak salah cuba yang baru kalau utk kebaikan... NAK... Dm saya cepat2..
019-6691714
serdang, seri kembangan, cheras
#nanostix
#nanostixserdang
#nanostixcheras
@pareez_ajeemaeen Instagram Profile - AutGram.Com
pareez_ajeemaeen
1

tak salah cuba yang baru kalau utk kebaikan... NAK... Dm saya cepat2.. 019-6691714 serdang, seri kembangan, cheras #nanostix #nanostixserdang #nanostixcheras

Comments

@_thehafizan Dm sy bos , nk tau harga

done cod nanostix kat brader ni.. alang2 balik kampung kita cod jauh sikit.. dia ni pon last rokok SAAT tu bro ni cakap. dah pasang niat taknak beli rokok dah. sy jamin anda akan jimatkan duit anda dengan nanostix 

#nanopods#nanostixserdang#nanostixmalaysia#barangbaik#barangpanas
nanostixserdang - @nanostix_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_serdang
0

done cod nanostix kat brader ni.. alang2 balik kampung kita cod jauh sikit.. dia ni pon last rokok SAAT tu bro ni cakap. dah pasang niat taknak beli rokok dah. sy jamin anda akan jimatkan duit anda dengan nanostix #nanopods #nanostixserdang #nanostix

Bukit Tambun, Pulau Pinang, Malaysia
tq bossku.. player ragbi perak ni pon cakap nk berenti rokok dan bertukar ke nanostix.. nampak kotak rokok tu?? dia cakap tu last rokok dia.. lepas ni taknak beli dah. saya percaya tu lah last rokok dia.. anda bila lagi?? #nanostixserdang#nanopods#nanostixmalaysia#barangbaik#barangpanas#rugbyplayer
nanostixserdang - @nanostix_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_serdang
2

tq bossku.. player ragbi perak ni pon cakap nk berenti rokok dan bertukar ke nanostix.. nampak kotak rokok tu?? dia cakap tu last rokok dia.. lepas ni taknak beli dah. saya percaya tu lah last rokok dia.. anda bila lagi?? #nanostixserdang #nanopods #na

Comments

@adi.adiman.927 Berapa ringgit nanostix

@nanostix_serdang @adi.adiman.927 rm148 bro.. dpt 3 free nanopod

tq bosku beli smpai dua org. malam2 pon kita cod. katanya nk berhenti merokok. 
saya gerenti dalam sebulan anda dapat berhenti merokok dengan bertukar ke nanostix 

#nanostixserdang#nanostixmalaysia#nanopods#stopsmoking#barangbaik#barangpanas
nanostixserdang - @nanostix_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_serdang
0

tq bosku beli smpai dua org. malam2 pon kita cod. katanya nk berhenti merokok. saya gerenti dalam sebulan anda dapat berhenti merokok dengan bertukar ke nanostix #nanostixserdang #nanostixmalaysia #nanopods #stopsmoking #barangbaik #barangpanas

harga rokok akan naik.. taknak tukar passion ke untuk jimatkan duit anda 
#nanostixserdang#nanostixmalaysia#nanopods#barangbaik#barangpanas#stopsmoking#savemoney
nanostixserdang - @nanostix_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_serdang
1

harga rokok akan naik.. taknak tukar passion ke untuk jimatkan duit anda #nanostixserdang #nanostixmalaysia #nanopods #barangbaik #barangpanas #stopsmoking #savemoney

Comments

@nanostix_serdang @watches_ig_shop πŸ‘πŸ‘

jom pakat tukar ke nanostix.. stock masih ada.. nanostix tiada kenaikkan harga atau penurunan harga yang tidak menentu.. harga nanostix tetap seperti biasa.. tunggu apa lagi jom pakai nanostix
#nanostixserdang#nanostixmalaysia#nanopods#barangbaik#barangpanas#stopsmoking#jimat
nanostixserdang - @nanostix_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_serdang
0

jom pakat tukar ke nanostix.. stock masih ada.. nanostix tiada kenaikkan harga atau penurunan harga yang tidak menentu.. harga nanostix tetap seperti biasa.. tunggu apa lagi jom pakai nanostix #nanostixserdang #nanostixmalaysia #nanopods #barangbaik #bar

anda bila lagi rasa nak jimatkan wang dan berhenti merokok.. whatsapp saya sekarang untuk nanoSTIX.. #nanostixmalaysia#nanostixserdang#nanopods#barangbaik#barangpanas#nanostixlifestyle#stopsmoking
nanostixserdang - @nanostix_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_serdang
0

anda bila lagi rasa nak jimatkan wang dan berhenti merokok.. whatsapp saya sekarang untuk nanoSTIX.. #nanostixmalaysia #nanostixserdang #nanopods #barangbaik #barangpanas #nanostixlifestyle #stopsmoking

NanoSTIX vs Vape
1- Tak perlu recoil
2- Tak perlu refill flavour
3- Asap tak tebal macam vape
4- Kurang bau
5- Bateri tahan lebih lama
6- Lebih ringan dan muat letak di poket kecil
7- Rasa nikotin yang lebih padu daripada vape
8- Kawalan suhu sempurna untuk keselamatan
9- Alternatif untuk berhenti merokok dengan lebih tepat
10- Rasa flavour yang sedap kerana tiada masalah dengan kapas atau coil 
#nanostixserdang#nanostixmalaysia#nanostixlifestyle#stopsmoking#barangbaik#barangpanas#nanopods
nanostixserdang - @nanostix_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_serdang
1

NanoSTIX vs Vape 1- Tak perlu recoil 2- Tak perlu refill flavour 3- Asap tak tebal macam vape 4- Kurang bau 5- Bateri tahan lebih lama 6- Lebih ringan dan muat letak di poket kecil 7- Rasa nikotin yang lebih padu daripada vape 8- Kawalan suhu sempurn

Comments

@linglingshop14 halo jika mau meningkatkan omset/banjir orderan silahkan dm yah kami punya robot yang siap bekerja 24jam

NanoSTIX vs Rokok. 
1- Rasa tekak sama macam rokok. 
2- Kepuasan nikotin pon juga sama. 
3- Namun NanoSTIX ini lebih bergaya dan lebih jimat berbanding rokok. 
4- Lebih sihat dan tidak mengandungi bahan kimia yang berbahaya seperti yang ada di dalam rokok. 
#nanopods#nanostixmalaysia#nanostixserdang#nanostixlifestyle#stopsmoking#supportmember#barangpanas#barangbaik
nanostixserdang - @nanostix_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_serdang
0

NanoSTIX vs Rokok. 1- Rasa tekak sama macam rokok. 2- Kepuasan nikotin pon juga sama. 3- Namun NanoSTIX ini lebih bergaya dan lebih jimat berbanding rokok. 4- Lebih sihat dan tidak mengandungi bahan kimia yang berbahaya seperti yang ada di dalam

Anda selalu hisap rokok mevius? Tidak mahu tukar ke nanoSTIX? 
1- Feel dan kepuasan sama macam mevius. 
2- Dah tak payah risau pasal kesihatan, sebabnya tiada tar dan bahan kimia yang bahaya. 
3- Yang paling penting LEBIH JIMAT!!! lebih jimat dari membeli sekotak mevius. 
Jangan lupa share kat kawan2 🀘

#nanostixserdang#nanostixmalaysia#nanostixlifestyle#stopsmoking#nanopods#barangbaik#barangpanas
nanostixserdang - @nanostix_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_serdang
0

Anda selalu hisap rokok mevius? Tidak mahu tukar ke nanoSTIX? 1- Feel dan kepuasan sama macam mevius. 2- Dah tak payah risau pasal kesihatan, sebabnya tiada tar dan bahan kimia yang bahaya. 3- Yang paling penting LEBIH JIMAT!!! lebih jimat dari me

Anda selalu hisap rokok pall mall? Tidak mahu tukar ke nanoSTIX? 
1- Feel dan kepuasan sama macam pall mall. 
2- Dah tak payah risau pasal kesihatan, sebabnya tiada tar dan bahan kimia yang bahaya. 
3- Yang paling penting LEBIH JIMAT!!! lebih jimat dari membeli sekotak pall mall. 
Jangan lupa share kat kawan2 🀘

#nanostixserdang#nanostixmalaysia#nanostixlifestyle#stopsmoking#nanopods#barangbaik#barangpanas
nanostixserdang - @nanostix_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_serdang
0

Anda selalu hisap rokok pall mall? Tidak mahu tukar ke nanoSTIX? 1- Feel dan kepuasan sama macam pall mall. 2- Dah tak payah risau pasal kesihatan, sebabnya tiada tar dan bahan kimia yang bahaya. 3- Yang paling penting LEBIH JIMAT!!! lebih jimat d

Anda selalu hisap rokok dunhill? Tidak mahu tukar ke marlboro? 
1- Feel dan kepuasan sama macam marlboro. 
2- Dah tak payah risau pasal kesihatan, sebabnya tiada tar dan bahan kimia yang bahaya. 
3- Yang paling penting LEBIH JIMAT!!! lebih jimat dari membeli sekotak marlboro. 
Jangan lupa share kat kawan2 🀘

#nanostixserdang#nanostixmalaysia#nanostixlifestyle#stopsmoking#nanopods#barangbaik#barangpanas
nanostixserdang - @nanostix_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_serdang
0

Anda selalu hisap rokok dunhill? Tidak mahu tukar ke marlboro? 1- Feel dan kepuasan sama macam marlboro. 2- Dah tak payah risau pasal kesihatan, sebabnya tiada tar dan bahan kimia yang bahaya. 3- Yang paling penting LEBIH JIMAT!!! lebih jimat dari

Anda selalu hisap rokok peter? Tidak mahu tukar ke nanoSTIX? 
1- Feel dan kepuasan sama macam peter. 
2- Dah tak payah risau pasal kesihatan, sebabnya tiada tar dan bahan kimia yang bahaya. 
3- Yang paling penting LEBIH JIMAT!!! lebih jimat dari membeli sekotak peter. 
Jangan lupa share kat kawan2 🀘

#nanostixserdang#nanostixmalaysia#nanostixlifestyle#stopsmoking#nanopods#barangbaik#barangpanas
nanostixserdang - @nanostix_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_serdang
0

Anda selalu hisap rokok peter? Tidak mahu tukar ke nanoSTIX? 1- Feel dan kepuasan sama macam peter. 2- Dah tak payah risau pasal kesihatan, sebabnya tiada tar dan bahan kimia yang bahaya. 3- Yang paling penting LEBIH JIMAT!!! lebih jimat dari memb

Anda selalu hisap rokok winston? Tidak mahu tukar ke nanoSTIX? 
1- Feel dan kepuasan sama macam winston. 
2- Dah tak payah risau pasal kesihatan, sebabnya tiada tar dan bahan kimia yang bahaya. 
3- Yang paling penting LEBIH JIMAT!!! lebih jimat dari membeli sekotak winston. 
Jangan lupa share kat kawan2 🀘

#nanostixserdang#nanostixmalaysia#nanostixlifestyle#stopsmoking#nanopods#barangbaik#barangpanas
nanostixserdang - @nanostix_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_serdang
0

Anda selalu hisap rokok winston? Tidak mahu tukar ke nanoSTIX? 1- Feel dan kepuasan sama macam winston. 2- Dah tak payah risau pasal kesihatan, sebabnya tiada tar dan bahan kimia yang bahaya. 3- Yang paling penting LEBIH JIMAT!!! lebih jimat dari

Anda selalu hisap rokok dunhill? Tidak mahu tukar ke nanoSTIX? 
1- Feel dan kepuasan sama macam dunhill. 
2- Dah tak payah risau pasal kesihatan, sebabnya tiada tar dan bahan kimia yang bahaya. 
3- Yang paling penting LEBIH JIMAT!!! lebih jimat dari membeli sekotak dunhill. 
Jangan lupa share kat kawan2 🀘

#nanostixserdang#nanostixmalaysia#nanostixlifestyle#stopsmoking#nanopods#barangbaik#barangpanas
nanostixserdang - @nanostix_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_serdang
0

Anda selalu hisap rokok dunhill? Tidak mahu tukar ke nanoSTIX? 1- Feel dan kepuasan sama macam dunhill. 2- Dah tak payah risau pasal kesihatan, sebabnya tiada tar dan bahan kimia yang bahaya. 3- Yang paling penting LEBIH JIMAT!!! lebih jimat dari

Tips penjagaan nanoSTIX / nanoPODS

1- Pengecasan penuh dalam masa 30-45 minit, bateri mampu bertahan selama 7 jam. 
2- Cabut pod ketika mengecas. 
3- Inhale seperti biasa, seperti hisap rokok, tidak perlu inhale seperti vape, boleh mengakibatkan pod rasa hangit. 
4- Guna apabila rasa nak smoke. Ingat ia adalah pengganti rokok bukan macam vape yang kita suka-suka ja bila-bila nak hisap. Jika kerap inhale boleh mengakibatkan dizziness (kepeningan).
5- Jangan masukkan liquid vape ke dalam pod, ia boleh merosakkan device, device pintar ini telah disetkan dengan kelikatan liquid khas NanoNIC, liquid vape dan liquid NanoNIC adalah berbeza.
6-Inhale semasa menunggang moto boleh menyebabkan pod cepat kering akibat tekanan angin. 
#nanostixserdang#nanostixmalaysia#nanopods#stopsmoking#barangbaik#barangpanas
nanostixserdang - @nanostix_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_serdang
0

Tips penjagaan nanoSTIX / nanoPODS 1- Pengecasan penuh dalam masa 30-45 minit, bateri mampu bertahan selama 7 jam. 2- Cabut pod ketika mengecas. 3- Inhale seperti biasa, seperti hisap rokok, tidak perlu inhale seperti vape, boleh mengakibatkan pod

UPM Serdang Selangor
NanoSTIX adalah teknologi baru yang dicipta terutamanya untuk perokok tegar, ianya adalah alternatif yang lebih baik, lebih jimat dan selamat berbanding rokok. 
NanoSTIX dihasilkan daripada gabungan teknologi peranti dan NanoNic dari USA dan teknologi cecair dari Malaysia. 
Perbandingan NanoSTIX dan rokok :
- Tiada tar dan bahan kimia lain
- Bau yang lebih menyenangkan
- Lebih Ekonomi

Perbandingan NanoSTIX dan vape : - Kompak dan mudah dibawa
- Tidak perlu 're-coil'
- Bateri yang tahan lebih lama

Kelebihan NanoSTIX :
- Menggunakan teknologi NanoNIC dari USA
- Tidak memeritkan tekak
- Mudah dibawa & rekabentuk yang menarik
- Nanopods mudah untuk ditukar ganti (flavour) - Kawalan suhu yang sempurna

NanoSTIX mempunyai 3 warna iaitu : - Black 
- Blue 
- Rainbow

Pembelian NanoSTIX akan dapat 3 percuma Nanopods (flavour) dan jugak USB Charging. NanoSTIX mempunyai warranty selama satu tahun. 
Beritahu saya jika anda inginkan NanoSTIX. In shaa Allah dalam masa 7 hari anda dapat berhenti daripada merokok 

#nanostix#serdang#nanostixmalaysia#nanopods#nanostixserdang#barangbaik#barangpanas
nanostixserdang - @nanostix_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_serdang
0

NanoSTIX adalah teknologi baru yang dicipta terutamanya untuk perokok tegar, ianya adalah alternatif yang lebih baik, lebih jimat dan selamat berbanding rokok. NanoSTIX dihasilkan daripada gabungan teknologi peranti dan NanoNic dari USA dan teknolog

siapa yang rasa susab nak berhenti merokok atau sudah penat bakar duit beli rokok?  boleh cuba nanostix confirm mejimatkan duit anda dan tidak lagi merokok.

#nanostixserdang#nanostixmalaysia#nanopod#barangpanas#barangbaik#serdang
nanostixserdang - @nanostix_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_serdang
0

siapa yang rasa susab nak berhenti merokok atau sudah penat bakar duit beli rokok? boleh cuba nanostix confirm mejimatkan duit anda dan tidak lagi merokok. #nanostixserdang #nanostixmalaysia #nanopod #barangpanas #barangbaik #serdang

Nanostix starter PACK (RM148)

1pc nanostix
- Black
- Blue
- Rainbow

Free 3 Nanopod

Warranty 1 year

1 USB Charging

#nanostixserdang#nanostixmalaysia#nanopod#stopsmoking#heavysmoker#barangpanas#serdang
nanostixserdang - @nanostix_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_serdang
0

Nanostix starter PACK (RM148) 1pc nanostix - Black - Blue - Rainbow Free 3 Nanopod Warranty 1 year 1 USB Charging #nanostixserdang #nanostixmalaysia #nanopod #stopsmoking #heavysmoker #barangpanas #serdang

barang baik bossku... sapa yang belum try meh try mesti taknak isap rokok dah. whatsapp saya sekarang #nanostixserdang#nanostixmalaysia#katakantidakkepadarokok#barangbaik#supportmember#nanopod#serdang
nanostixserdang - @nanostix_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_serdang
0

barang baik bossku... sapa yang belum try meh try mesti taknak isap rokok dah. whatsapp saya sekarang #nanostixserdang #nanostixmalaysia #katakantidakkepadarokok #barangbaik #supportmember #nanopod #serdang

Assalamualaikum/salam sejahtera, 
Hi bos, sudah penat beli rokok setiap hari? Saya ada menjual Nanostix starter pack *RM148.00* percuma 3 jenis flavour (mango,grape,coffee) untuk menjimatkan duit anda daripada membeli rokok setiap hari. 
Saya ada buat COD bagi kawasan Serdang, Selangor. Jauh kita pos (+RM10.00) 
#nanostix#serdang#nanostixmalaysia#nanopod#nanostixserdang#barangbaik#barangpanas
nanostixserdang - @nanostix_serdang Instagram Profile - AutGram.Com
nanostix_serdang
0

Assalamualaikum/salam sejahtera, Hi bos, sudah penat beli rokok setiap hari? Saya ada menjual Nanostix starter pack *RM148.00* percuma 3 jenis flavour (mango,grape,coffee) untuk menjimatkan duit anda daripada membeli rokok setiap hari. Saya ada bua